Who i am!

... bedankt voor je interesse in René Teuben design. Ik ben dus René Teuben. Ik ben freelance print- en logodesigner in het mooiste plekje van Nederland namelijk Groningen! 
Het is een passie wat ik hobbymatig uitvoer en waar ik veel energie en creativiteit in kwijt kan. Ik kan nu mijn geld verdienen met mijn passie, zelfs al is het cafeïnegehalte tot alarmerende hoogte gestegen. Gedeeltelijk veroorzaakt omdat ik helemaal op ga in het project van ontwerpen en alles perfect wil hebben. Maar ook omdat ik nu eenmaal van koffie houd. 
Na verschillende kleine projecten te hebben gehad wist ik dat het tijd werd voor de volgende stap . . . het volgen van mijn gevoel, het beginnen van een opleiding DTP en het uitbouwen van René Teuben design. Ik hou van het ontwerpen en designen. Van logo’ s tot flyers en van posters tot kortingsbonnen.

Bel me!

0643040233

De lekkerste koffie

Ceintuurbaan west 23, 9301CM, Roden, The Netherlands

Mail me!

info@reneteuben.nl

DESIGN IS NOT WHAT YOU SEE, BUT WHAT YOU MAKE OTHERS SEE. - Rene Teuben -