Word jij mijn nieuwe werkgever?

Hoe kan ik mezelf beter omschrijven dan met een quote van mijn vorige CEO: “Rene Teuben heeft in korte periode een grote hoeveelheid informatie verwerkt en in workflows ondergebracht. Rene Teuben is zeer principieel in zijn werkzaamheden en zuiver in het blootleggen van de noodzakelijke keuzes. Ik heb respect voor hoe hij in turbulente tijden deze klus op zich heeft genomen en de verschillende belangen in de organisatie wist te navigeren” ………………… “een zeer zorgvuldige collega die de moeite nam om in de details van allerlei regelgeving te duiken om daar zo goed mogelijk vervolg aan te geven.”

Hieronder tref je mijn CV, reageer snel als mijn nieuwe werkgever en laten we een afspraak maken om een kop koffie te drinken!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT FAILS TO WORK HARD.